Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 25.12.2013.
01:20
Beta A
Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić najavio je da će do kraja nedelje biti završen rad na 24 predmeta, čiju su istragu tražile EU i bivša predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać, koja je preminula 2012. godine.
Sreda 25.12.2013.02:24
маните се шупље приче треба да преносите праве вјести http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/4614-imamo-resenje-za-ekonomski-spas.html
Sreda 25.12.2013.06:52
zvalavi uspesno najavljuje a vecina krda zaboravi posle dva dana obecano.eno ga saric u apsi bas na vreme,do nove godine kao sto je i obecao,
Sreda 25.12.2013.09:02
sumnjam da će bilo šta od ovoga što priča pretvoriti u delo,a i ako nešto od toga bude biće ono-pojeo vuk magarca,kao i sa miškovićem....a naivni narod ima visoko mišljenje o njemu
Sreda 25.12.2013.08:29
Пре него што се зближио са првим потпредседником владе Србије Александром Вучићем, арапски шеик Мухамед бин Зајед био је у најсрдачнијим односима са председницом Косова Атифетом Јахјагом, а његов отац је помагао борбу за сецесију Косова и Метохије, да би потом Уједињени Арапски Емирати међу првима признали Косово.Ови подаци се могу видети и са званичног сајта председнице Косова коју је, како се наводи, дочекао принц Абу Дабија шеик Мухамед Бин Зајед Ал Нахјан, 14. јануара 2013. године у својој Председничкој палати.
Sreda 25.12.2013.08:30
А ево шта још пише на њеном сајту:“На овом дочеку је позвано око сто личности из политичког, културног и образовног живота, из заједнице бизниса и истакнуте личности Државе Уједињених Арапских Емирата. Председница Јахјага и Принц Абу Дабија су у дугом и врло пријатељском разговору дискутовали о важним питањима обостране сарадње између две државе и за продубљивање сарадње у свим областима и о глобалним и регионалним политицким питањима.
Sreda 25.12.2013.08:30
Председница Јахјага се захвалила Његовом Велицанству Шеику Мухамед Бин Заједу Ал Нахјану, за помоц и подршку дату Републици Косово од проглашења њене независности, пет година раније, пошто су Уједињени Арапски Емирати били једна од првих држава региона Средњег Истока, која је признала државност Републике Косово Чиме је допринела консолидацији процеса признавања Косова. Она је високо ценила велику подршку коју су Уједињени Арапски Емирати дали Косову током и после окончања рата за ослобођење Косова те за непоштедну помоћ датој народу Косова за обнову, реконструкцију и економски развој те за развој здравствене службе.
Sreda 25.12.2013.08:31
Председница Јахјага се захвалила Шеику Мухамеду Бин Заједу Ал Нахјану на позиву за учешће у Међународном самиту о енергији, који се одржава у Абу Дабију и који има у фокусу алтернативну енергију и чисту енергију користећи природне ресурсе, што је допринос за заштиту амбијента и за побољшање живота људи у свету.Уједињени Емирати су заузели једну важну улогу чинећи једну од земаља лидера за истраживање и налажења решења за коришћење чисте енергије. Република Косово је једна земља са приличним могућностима у области енергије.
Sreda 25.12.2013.08:32
Председница Јахјага и Његово Величанство, Шеик Мухамед Бин Зајед Ал Нахјан, разговарали су и о сарадњи у области пољопривреде и о могућности инвестирања на Косову. Она је рекла да је Република Косово једна земља која пружа могућности и има пољопривредне ресурсе, за коришћење воде као и у другим областима од обостраног интереса.Она је рекла да обе ове земље имају једну добру сарадњу и једно разумевање које се може продубити и да се надаље конкретизује у партнерство валоризације ресурса и повезаности капитала.
Sreda 25.12.2013.08:32
Принц Абу Даби-ја, Шеик Мухамед Бин Зајед Ал Нахјан, је оценио сарадњу измеду две земље и достигнућа Косова у процесу демократизације, консолидације државе и њеног развоја. Он је нагласио потребу продубљивања ове сарадње путем постизања споразума у разним областима, нарочито у пољопривреди и енергетици уочавајуци могућности за конкретне инвестиције.Председница Јахјага је позвала принца Абу Дабија шеика Мухамеда Бин Заједа Ал Нахјан да посети Републику Косово, који је позив са задовољством прихваћен”, наводи се на сајту председнице Косова.
Sreda 25.12.2013.11:15
Nek ga neko protrese, počeo je da se ponavlja ko pokvarena gramofonska ploča, samo škripi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)